Website maken

website maken

Als bedrijf zijnde is het tegenwoordig enorm belangrijk dat je goed wordt gevonden op het internet. Echter waren wij op dit moment nog helemaal niet actief op het internet dus dit werd dan ook wel eens tijd. Echter is een website maken erg lastig voor mij. Ik ben namelijk een zakenman en geen programmeur dus ik wilde dit graag uitbesteden. Maar waar laat je een website maken? Dit was de vraag die ik mijzelf stelde, totdat ik via een goede vriend te horen kreeg dat dit via www.linkboy.be kon. Hij had hier zeer goede ervaringen mee dus ik bezocht direct hun website. Toen ik op de website kwam zag ik direct dat het er erg professioneel uitzag. Ik wist direct waar ik naar toe moest gaan en daarnaast kon ik veel informatie direct vinden. Een website maken via dit bedrijf was voor mij dan ook de ideale oplossing.

Een website maken geheel volgens mijn wensen

Ik liet direct mijn gegevens achter om zo in een later stadium weer contact te hebben. Ik werd direct dezelfde dag nog teruggebeld met een antwoord voor mijn vraag. Ik legde hem uit wat ik graag zou willen en hij gaf direct aan dat dit allemaal mogelijk was. Ik was er dan ook direct over uit. Een website maken via dit bedrijf bespaart mij een hoop tijd en frustratie. Dus toen ik mijn wensen en eisen had besproken ging hij direct bezig met het ontwerp. Al snel kreeg ik het eerste ontwerp te zien en ik was dan ook zeer tevreden met het resultaat.

Een goed prijs voor de geleverde kwaliteit.

Dat ik het website maken heb uitbesteed was zeer prettig. Ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat, en dit alles tegen een zeer goede prijs.

Scroll to Top